作為dough bros嘅big fan,講緊係得港島分店個時已經食緊,望住佢哋做到第一間九龍分店,再去到而家差唔多十八區都有分店,睇住佢哋成長得咁快真心好感動🤍而作為荃灣街坊,自己係社交平台都成日嗌呢間😆其實真係每款都食過至少一次,冇乜款係覺得唔好食,通常都係叫set,因為set都抵幾多😛今次要咗個Sharing Set for 3-4 ($378),呢個餐包2個pizza,3個冬甩同兩個飲品,個人覺得4人絕對夠食,自己推介大家要啲單價高啲嘅pizza,因為呢到要貴啲嘅pizza都唔使加錢~今次就要咗The Truffle Deluxe,呢個係相對新出嘅pizza,truffle味好出,上面仲有好多奶香味好出嘅水牛芝士同burrata cheese,parma ham夠鹹香,呢個勁推介!另一個pizza就要咗The White King,佢係garlic butter底,食落去蒜香味好出,加埋咗啲檸檬汁會refreshing啲~值得一讚嘅係呢到啲pizza係sourdough底,而且即叫即打,食落特別有咬口,真心幾推介!(額外寫埋個人私心推介:carbonara、the truffl

另一個pizza就要咗The White King,佢係garlic butter底,食落去蒜香味好出,加埋咗啲檸檬汁會refreshing啲~值得一讚嘅係呢到啲pizza係sourdough底,而且即叫即打,食落特別有咬口,真心幾推介!(額外寫埋個人私心推介:carbonara、the truffle、the parma、pepperoni supreme、bbq chicken,同埋可以嗌half-half揀多幾款口味嘅pizza~)

另外就要咗呢到都好出名嘅冬甩,全部都係鮮炸出嚟,食落去勁香,而且仲係流心,所以食嘅時候要墊好小心整到周圍都係🤣三個口味入面最鍾意係Nutella+肉桂糖,呢個真心係食過咁多個配搭入面最好食個個!! Oreo Chocolate都唔錯,Lotus Biscoff就係佢哋嘅招牌,不過甜度相對較高~
另外推介大家一定要加BRO's Fried Chicken ($88),呢個炸雞係超juicy,而且炸皮好薄,平時都會加購🤤

總括嚟講,呢間啲pizza真心好正,所以真係不斷回訪咗好多次🥹作為member會繼續課金支持dough bros🙌🏻
外卖自取