2022-10-05 58 浏览
間唔中一家人出去食餐好既,屋企人係食肉獸,又鍾意食牛肉,食放題就岩哂啦今次預早book左左位,原來4位或以上仲會送龍蝦刺身,上既時候仲會同刺身船一齊上,真係好震撼呀,打卡一流!個龍蝦刺身真係好鮮甜呀,其他刺身都好正同埋除左龍蝦以外刺身係可以任食架跟住會再上第一輪既牛肉,入座後餐廳店員會同我地講會有第一輪既食物上左先,所以我地一於等哂先叫野食,第一輪既牛肉有齊哂咁多款式,試哂咁多款之後可以再叫,每有肉味香既,有牛脂味濃既,任君選擇估唔到仲有牛肉刺身,沾少少wasabi食個味道又唔錯喎仲有海鮮船,每人有2隻扇貝,仲有蝦同甲羅燒,扇貝都好新鮮厚肉食左咁多肉食返個沙律解解膩都唔錯出面仲有多款飲品任飲,最後每人都會有一款雪糕做甜品,咁多正野食回本真係冇難度呀

估唔到仲有牛肉刺身,沾少少wasabi食個味道又唔錯喎

食左咁多肉食返個沙律解解膩都唔錯