2018-06-27 772 浏览
平時其實唔係好鍾意食日本放題 始終覺得質素爭少少 但係我老婆就好鍾意 尋晚拉咗我去荃灣大鴻輝 試下間未食過嘅滿屋一嚟到咁梗係點咗刺身食先啦 食咗大赤蝦 帶子 象拔蚌 食之前完全冇諗過 二百幾蚊嘅放題可以畀到一個咁高嘅質素 大赤蝦係必食嘅 真係超大隻蝦仲長過隻碟 可能因為好多人係咁點 所以啲貨去得好快 超新鮮 隻蝦係勁肥美同勁黏口嘅 出麵食起碼收你廿蚊隻而其他刺身亦都好正 溫度啱啱好 唔會凍到結曬冰咁食完刺身我建議食啲熟食 同壽司 但係唔好叫太多 如果唔係食到飽曬 因為之後仲要勁食刺身上面嗰幾款都係我覺得好食嘅呢間放題 仲有一樣嘢係絕對值得一讚嘅就係佢嘅飲品種類超多 有勁多款嘅韓式飲品 仲有梅酒任飲添之後再食多兩round刺身 主力都係食佢嘅大赤蝦最後我自己食咗十幾隻 一定番本啦最後佢每人會送多一杯雪糕我揀咗haagen dazs 我老婆揀咗榴槤 今次真係飽曬啦呢間放題 暫時嚟講 係我食過最好食嘅一間 質素比得起出面4,5百一位果啲
滿屋

而其他刺身亦都好正 溫度啱啱好 唔會凍到結曬冰咁