2017-08-22
月初嘅時候同娘親大人去食呢間魚一,差d唔記得寫食評,但因為前兩日忽然太回味佢嘅銀雪魚定食,就記起有好野要同大家分享😉娘親大人雖然成日話腸胃差唔食生冷,但我嘅為食基因承傳自呢個為食媽,佢見到好野點會唔食丫?一來個池魚刺身就啪兩件落口,力證身體強壯!當然,池魚首先係十分鮮味味美,先得到娘親大人垂青,加上個醋汁鮮味更出!重頭戲係自選丼飯,即係刺身車仔飯,我覺得揀喜歡嘅刺身拼搭呢件事本身已經無得輸,加上呢度嘅刺身真係非常新鮮,特別鐘意三文魚子的咸鮮香。下面呢幾隻刺身價錢拼埋只係$138,真係好難搵最後當然要一提令人回味嘅銀雪魚,西京燒嘅做法,令佢本身嘅油脂降一降低,但又提升佢嘅香味,食完兩塊唔油膩,最重要係佢。好。抵。食!一個飯餐賣$58呢個驚喜價,平時去茶仔都唔得,我一定,係必定為呢個銀雪魚再來!其他野又紀錄一下三文魚湯一流牛舌燒得香
其他野又紀錄一下
三文魚湯一流