2019-06-22
我老公有個朋友話俾我哋聽呢間餐廳🍴🍴Top Blade Steak 🥩 Lab🍴🍴專食牛扒!價錢一啲都唔貴!但係質素非常高!仲要係薯條即炸任食!牛魔王又再次🙆♀️蠢蠢欲動啦⋯⋯話就話請我食飯!但係其實自己非常鍾意食牛扒!都係叫我陪佢姐!🤨位於希慎道2-4號地舖地點超方便⋯⋯主菜加$48蕎麥沙律🥗十自家製靚湯蕎麥沙律🥗有鐵盤奉上!話明Cyber look🙆♀️⋯⋯沙律菜非常爽脆帶點冰涼,配以蕎麥丶車厘茄丶吞拿魚!配以油醋汁so fresh西蘭花忌廉湯熱辣辣!份量都唔少⋯⋯薯條🍟係即炸!有一位靚仔店員捧着即炸嘅薯條🍟分派給客人分享!呢個薯條原來係用白松露鹽調味!超正又香!我最愛松露的味道!美國30日谷飼prime級平鐵牛扒$268店員提議我哋最好三成!但係我老公最鍾意嘅係medium!Flat iron肉質鮮嫩!牛肉味好重!配以特製薯蓉!薯蓉味道清淡但係配以牛肉一齊同吃!配搭得非常好唔會蓋過牛肉嘅味道!👍👍只需要點少少自家製嘅醬汁就已經非常惹味!西班牙栗飼豬鞍架$160價錢超值!份量超大!肉質甜美!沒有豬肉嘅羶味!只需要少少海鹽!就已經帶出豬肉嘅原味!👍甜品🍮熱情果芒果撻$48呢個不可不讚
位於希慎道2-4號地舖
美國30日谷飼prime級平鐵牛扒$268
西班牙栗飼豬鞍架$160
甜品🍮
熱情果芒果撻$48
呢個不可不讚!日本果撻都係非常甜!但係呢個有少少酸酸的!清左之前嘅油膩👍而且充滿果香😋非常清新!
香草🌿 Mojito 雞尾酒🍸 $65
真dirty檸檬特飲$70