-🔸黃咖喱雞肉 $95🔸牛肉沙嗲串燒 $19🔸泰式鮮蝦炒金邊粉 $87🔸泰式馬拉盞炒通菜 $86🔸椰皇沙冰 $39🔸熱柚子蜜 $29-收工去九龍城食泰國嘢,同朋友揀咗呢間「小曼谷」,呢度由地鐵站b2出口一出就到,超方便😋 原來小曼谷嘅舖位比以前細咗,有部份改為「bts美食站」,下次又試吓先🫢馬拉盞炒通菜一直係我最愛嘅泰式蔬菜類食物😋 呢個仲可以自選鹹度,我揀咗少鹹,更健康😚 仲好大碟添~黃咖哩好食!有超香嘅椰汁味,好creamy,味度只有超少辣,反而有啲甜💛 咖哩裏面有好多雞塊、薯仔、甜椒等等,好豐富!金邊粉係我同朋友嘅最愛💓 佢濕度剛好,唔會太濕或太淋;鮮蝦球好大粒🤩 仲有各種其他配料,好豐富😚 酸甜度都啱啱好💓仲叫咗牛肉串燒,配上惹味沙嗲醬,好香好惹味🤤 椰皇沙冰好足料!每啖都有啲小粒粒嘅芋頭🤩
🔸黃咖喱雞肉 $95
🔸牛肉沙嗲串燒 $19