2018-10-10
開始踏入秋冬,又心思思想食雞煲相約三五知己見,到呢間雞煲海鮮私房菜,地方就腳就喺信和隔離。 地方都算大很企理,很多卡位呢,既然服務很殷勤有禮我哋一出呢頭已經即刻招呼我哋👍👍選擇也算多價錢很合理,湯底選擇也很多!點了半隻惡魔雞煲,微辣,已經很夠辣了雞煲很正宗,指天椒,紫洋蔥、蒜頭、薑很多,啱晒重口味嘅我哋,雞肉都好嫩滑入味你都講到明海鮮係主打,梗係要試吓佢啦墨魚仔份量很多而且很乾淨新鮮?時令海鮮拼盤更加令人驚喜$198.成條船嘅蝦,蟹,花甲,墨魚仔,珍珠蚌,全部都是新鮮的,蝦仲喺度彈下彈下!豬豚肉也不錯,切得很薄,十秒就食得手工丸拼盤嘅時鮮打的,賣相很靚其他配料款式也很新鮮的炸響鈴尤其出色上枱還是熱辣辣脆卜卜其實還有小食選擇地就揀咗啲一個蔥油豬耳,幾特別,但係因為切得太薄就少咗爽口感綜觀來說很滿意的一餐用料很新鮮一定有下次九點後仲有特價超抵,仲營業到凌晨三點,啱晒旺角夜鬼一族
選擇也算多價錢很合理,湯底選擇也很多!
點了半隻惡魔雞煲,微辣,已經很夠辣了
你都講到明海鮮係主打,梗係要試吓佢啦
墨魚仔份量很多而且很乾淨新鮮?
豬豚肉也不錯,切得很薄,十秒就食得
手工丸拼盤嘅時鮮打的,賣相很靚
其他配料款式也很新鮮的炸響鈴尤其出色上枱還是熱辣辣脆卜卜