2021-12-30
HonboApple pie 🥧 🍎 竟然係有肉桂味😱 所以香味都幾獨特😌 浮喺面嘅,我諗係蘋果乾。如果就咁飲可能會覺得好普通,但夾埋肉味濃厚嘅漢堡包,咁就會覺得幾清新! 餐廳的 Lemonade 同我哋一般飲開檸檬茶都幾唔同~顏色係奶白色!應該就係凍檸水——仲要係用青檸,再加上⋯⋯我都唔知點係咩🤣餐廳嘅漢堡包主打就係足足有四安士嘅肉🐮🐮🐮🐮 1. gold standard($178) 就係兩塊兩安士漢堡疉埋一齊🤣 跨張!仲要加埋Bacon~ 可能剩係漢堡嘅肉都夠飽 2. IMPOSSIBLE Burger($118) 就無咁厚身,肉汁當然無咁香濃,但都係值得一試。不過我地食到一半嘅時候,發現Impossible 佢煎到黑左,一時失手? 餐廳的侍應好有禮貌,大方幫我地換過另一個。但後來發現Impossible burger 都賣哂,就畀我地揀左另一個 。3.Cheese Burger - 芝士味道濃郁,再配埋漢堡就都ok夾
餐廳嘅漢堡包主打就係足足有四安士嘅肉🐮🐮🐮🐮
Gold standard