2024-04-04 342 浏览
同屋企人食下嘢,地方唔大一定要book位,四眼哥哥应该系主管或者老细级数,非常有礼貌热情,坐低qr code有问题我以为send咗出去,原来系冇,哥哥就话点解你咁得闲嘅?系咪冇send到出去呢?大家记住叫嘢要睇清楚,因为佢唔系所有系统嘅qr code都会用到食物ok样样嘢都好唔错,冷面好食,炸鸡好食但系记住佢炸鸡呢方面好孤寒,我哋四个人每样味叫八粒,佢结果都系畀四粒,叫咗两三次都系咁样,其实唔可以按返个份量畀人呢?另外泡菜亦都系咁,四人一人叫一碟结果佢只畀一碟,叫咗两三次,每次都叫两三碟,佢都系畀一碟,反而其他肉类,生蚝你叫几多份量佢畀几多你,呢度就好鬼奇怪,前菜小食点解唔按我哋叫嘅份量畀我哋?系咁要我哋再叫,你系咁出单嘥晒啲纸,一啲都唔环保,我哋叫几多完全食几多,绝对唔会浪费!呢部分希望公司睇到可以改善下,客人叫几多尽量跟返我哋想要嘅份量,四个人三个味每款叫八粒炸鸡,每人6粒都唔系好过份啫!总括好抵食环境几好坐得亦都舒服,不过四眼哥哥走咗之后,其他员工即刻变得冷漠,问嘢唔系好理睬,佢有帮你做嘅不过冇咩反应!都唔知佢有冇听到,起码畀个反应或者畀个眼神我哋都好呀!女厕地下好滑,希望铺防滑

女厕地下好滑,希望铺防滑垫或者叫阿姐拖多几次个地,始终烧肉嘅地方有油系正常嘅,不过如果有人跣到就烦!我对鞋已经系跣!

绝对会再去!

补充 : 四人只系开炉,如果要开多个炉要加100蚊,夜晚四人系咪开一个炉,我就唔知因为我食午餐,呢部分你哋可以打去餐厅问一问!
呢旧嘢叫饺子,明明系多士
  • 水冷面
  • 生蚝