2023-02-09 45 浏览
原本想食另一間拉麵, 但遲咗就轉戰同區拉麵店, 見呢間係佐敦都有分店, 深信差極有限, 點知中伏, 後來朋友都笑說別名係伏之拉麵先講食物, 當日冇哂最特別嘅款式, 一場嚟到只好叫2碗普通拉麵, 揀咗鹽味湯底但好淡, 拉麵唔計湯底另一個重要項目就係溫度, 可惜第一啖已經係凍, 唔服氣再試一啖正中心嘅麵都只係微溫, 然後見到隔離枱木板寫 - 在這世間裡 我們唯一做不到的事 就係令你失望, 但真係要講句好失望服務都係用餐體驗重要一環, 我地坐位杯同水都冇哂, 到落單先講5款拉麵得返3款, 完全冇炸物, 忍唔住問店員點解咁多野冇都係坐低嘅時候講, 淨係回應我好忙唔得閒講, 之後後期入座食客都係落單先知咩都冇, 非常無奈; 然後比我地明顯遲落單嘅拉麵都到齊, 只差我地雖然門口有細字條寫冇A, B款,  但我點會知係咩, 整體都不如其他評論般

人氣拉麵

基本拉麵