2018-12-24 80 浏览
上網見評語不錯,於是約好姊妹聚聚,嚐食 HIGH TEA SET。頂層甜品,令令,港女般相機食先:有班蘭撻 / 泰式辣朱古力 / 暖心榴槤撻,個撻都好重班蘭味 ~~但都幾甜下 !! 兩個辣朱古力,味道都幾特別,先甜後辣,個辣係尾道慢慢滲出黎 !! 朱古力唔甜 !!幾好。榴槤撻!呢個唔錯喎 !! 個榴槤味好重, 呢個係驚喜 ~~ 不錯 !!馬可 / 柚子蟹肉沙律卷 / 宮殿蒸餃子,樣子得意,一個一個咁對 .....個馬可既口感都幾得意,果粒果實係帶酸,但菠羅勁甜 !! 煙煙韌韌咁 ~~ 中間果個係沙律卷,雖然卷唔係好大,入面既蟹肉不少 ~~ 餃子我地以為係好似蝦餃咁 !! 但原來係甜架 ~~ 入面係一D好似甜不甩既餡料 !!最底呢層有 泰式比利時炸蝦 / 香脆蝦餅 / 泰式春卷個餐跟左杯野飲,見到個 MENU 有個好得意既野 ~~ 叫黎試下 !! 芒果糯米飯沙冰:個沙冰入面都真係有糯米飯架 ~~ 個口感得意 ,個水仙芒都好甜 !! 幾特別 ~~

頂層甜品,令令,港女般相機食先:

最底呢層有 泰式比利時炸蝦 / 香脆蝦餅 / 泰式春卷

2018-12-16