2022-07-24 85 浏览
椰子味雪糕超推薦🥥🤩甜度適中 仲可以食到椰子乾👏🏻好好味 鍾意椰香嘅朋友唔好錯過❤️.椰子味冰淇淋五式牛奶冰 $69任擇五款唔同配料😍呢個個底係牛奶冰🍼奶香好重 溶咗都好好飲 佢仲會配埋煉奶(加咗會再甜啲 奶香更重) 我加1/3就夠😝配料今次揀咗芋泥、芋圓、紅豆、綠豆、地瓜泥芋圓、芋泥同紅豆不嬲都食開 質素一樣咁好芋泥天然粉香 甜度適中 間中食到少少芋粒紅豆係粒粒飽滿嘅紅豆🫘今次試綠豆都唔錯不過我就鍾意紅豆多啲😜地瓜泥好甘甜 質感比芋泥軟糯 各有特色🍠芋圓一貫水準 煙韌Q彈 係我香港食過最好食😋.雲尼拿味冰淇淋芋圓愛玉凍 $59呢款就黑糖冰底 愛玉凍酸酸甜甜超解渴🤣❤️雲呢拿味雪糕就係雲呢拿味🤣甜度正常 椰子味比較特別xd .芋泥紅豆鮮奶 $32呢杯點熱嘅真係好暖胃🥰 芋泥同紅豆超夾😍其實已經encore左幾次😁.芝味仙草烏龍茶 $35第一次點呢杯!佢哋嘅芝士奶蓋超好味😍鹹香十足 芝味濃郁 茶味都好濃 配埋滑溜仙草 味道同口感都100分👏🏻❤️.

椰子味冰淇淋五式牛奶冰 $69

配料今次揀咗芋泥、芋圓、紅豆、綠豆、地瓜泥
芋圓、芋泥同紅豆不嬲都食開 質素一樣咁好
芋泥天然粉香 甜度適中 間中食到少少芋粒
紅豆係粒粒飽滿嘅紅豆🫘今次試綠豆都唔錯