留白📍西九留白除咗食嘢之外仲可以聽live band,好多時見到有興趣嘅歌手或者樂隊都會book枱聽吓(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 但係好可惜,嗰日去到就因為落雨漏水所以cancel咗場show(´・_・`)仲要一路食一路滴水,不過明白餐廳嗰邊都唔想,同埋都好努力去處理(=゚ω゚)ノ最終送咗件蛋糕同offer 88折俾當晚嘅顧客(´・ω・`)$268 set (一客主菜 + 一杯飲品)煎美國牛小排配黑松露汁 (+$58)牛小排有啲韌,可能係因為預先切咗嘅關係,上碟牛扒嘅血汁流左落薯蓉度,對我來講有少少唔美觀( ・᷄ὢ・᷅ ) 薯蓉同埋蘑菇都係不過不失,但係我會話呢份主菜唔值得額外再加錢去叫(´・Д・)牛油薯條配黑松露沙律醬 (+$68)薯條炸得熱辣辣好香脆,黑松露沙律醬比起坊間一般嘅偏酸,但係個人就覺得幾開胃(*¯︶¯*) 份量都幾夠,但係呢個價錢來講就貴咗少少_(:_」∠)_$248 set (兩客頭盤/小食 + 一杯飲品)忌廉菠菜焗大啡菇忌廉菠菜比出面嘅稀,但係因為即焗即上,味道又唔太差,所以都唔錯(。・ω・。)炸墨魚咀配芫荽蛋黃醬炸墨魚咀比出面食到嘅大粒,亦都係即炸即上,所以好好食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵
留白📍西九

$268 set (一客主菜 + 一杯飲品)

煎美國牛小排配黑松露汁 (+$58)

牛油薯條配黑松露沙律醬 (+$68)

$248 set (兩客頭盤/小食 + 一杯飲品)

忌廉菠菜焗大啡菇

炸墨魚咀配芫荽蛋黃醬
炸墨魚咀比出面食到嘅大粒,亦都係即炸即上,所以好好食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 芫荽蛋黃醬雖然冇咩芫荽味,但係同炸墨魚咀都好夾,剩低嗰啲我哋仲攞咗黎點薯條(●°u°●)​