2020-05-25 144 浏览
个名叫Mama地 食落就Jeng Jeng地朋友超好 打左2日电话都无放弃过!系挣扎啊!决心啊!终于比佢book到 钢锣湾同尖沙咀都有分店!我就去尖沙咀唔book真系无得食因为佢都收得算早啊 book到 8点半但10点就要关 9点半左右就会cut单!------------------------------小店入面由装饰、设计同餐牌都突显出一份 热情同活力店入面颜色配搭非常丰富色彩缤纷餐牌每个名都好有心思!突显香港人口语 (餐牌唔记得影d名大概系咁上下)有唔同感觉ge打卡位 佛系愚蠢ge人类、死7婆同花艺小品- 今日咩心情Pizza超簿批 脆边你以为唔够饱?簿批底有薯蓉面有salami同芝士真系超级好味!重点系热辣辣上碟-黑蚊蚊墨鱼圈再加意大利饭呢个以为会好腻点知佢系少少辣再加埋蓉香成件事即时唔同哂香口左同平时既意大利风有d唔同但就多左一份港式味-呀婆脚皮原来系青苹果沙冰个名我记得系好搞笑所以叫左不过呢~沙冰都几粗粒唔多顺滑我就觉得mama地- 朋友叫左个烧棉花糖咖啡见到个杯系劲得意写住痴痴呆呆坐埋一枱好过引呀味道正正!好过沙冰值得一试!-回头率 100%
个名叫Mama地 食落就Jeng Jeng地
朋友超好 打左2日电话都无放弃过!系挣扎啊!决心啊!
终于比佢book到 钢锣湾同尖沙咀都有分店!我就去尖沙咀
小店入面由装饰、设计同餐牌
都突显出一份 热情同活力

朋友叫左个烧棉花糖咖啡
见到个杯系劲得意写住
痴痴呆呆坐埋一枱
好过引呀
味道正正!好过沙冰值得一试!

回头率 100%