2016-08-10 355 浏览
星期二嘅3點3左右竟然唔洗排隊我以為好多人排因為好似幾好食Anyway坐近門口位,見到個空間唔大,樓面得1個侍應落單收銀,踢哂腳,之後廚房個邊傳嚟陣陣笑聲又we哇鬼叫,真係聲大過客,客人位位都好安靜,對於呢個現象我感到十分奇怪啦,跟住叫人落單又冇人應,個個係到蛇王,好啦之後叫咗個芝士泡菜撈蛋同D餐沙律午餐,個女侍應好快速咁拎住個鐵板飯過嚟之後倒芝士撈撈撈,之後係應該落蛋,係 應該要落蛋,佢竟然冇落,之後就拎走咗個2隻碗,我地話:喂你未落蛋,佢悔悔氣氣咁話:落左啦之後快速奔走咗,無服務費(加一)就真係毫無服務,而且員工全部係年輕女生,個飯係幾好食滿滿芝士就係欠蛋香囉?可一不可再,咪鬼再俾錢佢賺,之後沙律略暖啲炸蝦又淋唔夠爽就收我42連凍飲,哇雖然可能你地會話40蚊仲想點,但殺利亞都冇咁差啦吓話?到埋單班女侍應仲顧住叫下午茶俾自己懶理我地個刻覺得寧願食貴都好過受氣
星期二嘅3點3左右竟然唔洗排隊
我以為好多人排因為好似幾好食