2015-10-18
喜歡任飲任食驚我除了鍾意燒肉外今次有新嘗試-燒海鮮 $298個爐上面放咗火山石,㷫熱火山石將食物煮熟喺呢度食物種類眾多,雖然係燒海鮮,但一樣有我最喜歡嘅牛肉選擇另店員推介加$88有個海鮮拼盤內有大蝦、鮑魚、翡翠螺、蜆、和牛串全由店員代為操刀!不用擔心燒得不好浪費食物!以上海鮮點菜紙是沒有的,反正一心想嘗新鮮海鮮,加埋佢!海鮮拼盤上放滿鮮海鮮大大隻虎蝦鮮鮑魚、翡翠螺、蜆、和牛串店員一次過將海鮮放在火山石上燒!等待時送上每人一下客蟶子皇蟶子皇上面加上了惹味嘅七味粉入口爽甜帶少少辣味!時間到了店員打開個蓋香噴噴嘅海鮮味從中走出來!鮮鮑魚肉質彈牙蜆肉爽口鮮甜螺肉有嚼勁大蝦充滿鮮味欣賞完美味嘅海鮮拼盤再努力點了的其他食物可選用三種不同醬汁為食物調味辣椒汁、燒汁、蜜糖牛類係我嘅至愛,叫了牛肩肉、牛樓粒、牛仔肉重有叫了墨魚咀、墨魚鬚、生蠔、玉子、菠蘿、番薯仔、粟米筍、煙肉車厘茄、豚肉漢堡⋯⋯多到不能盡錄!可能用了火山石嘅緣故,放得耐都冇燒窿食物嘅感覺食物新鮮,種類好多,要一次過試晒,肚子都不能放下,有菜有肉有海鮮,總有一類啱你吃另加$20 升級任飲飲兩枝都差不多回本!放心油煙味不是太重!地方闊落,兩
今次有新嘗試-燒海鮮 $298
個爐上面放咗火山石,㷫熱火山石將食物煮熟
另店員推介加$88有個海鮮拼盤
內有大蝦、鮑魚、翡翠螺、蜆、和牛串
全由店員代為操刀!不用擔心燒得不好浪費食物!
以上海鮮點菜紙是沒有的,反正一心想嘗新鮮海鮮,加埋佢!
海鮮拼盤上放滿鮮海鮮大大隻虎蝦
鮮鮑魚、翡翠螺、蜆、和牛串
店員一次過將海鮮放在火山石上燒!
等待時送上每人一下客蟶子皇
蟶子皇上面加上了惹味嘅七味粉
入口爽甜帶少少辣味!
時間到了店員打開個蓋
香噴噴嘅海鮮味從中走出來!
鮮鮑魚肉質彈牙
蜆肉爽口鮮甜
螺肉有嚼勁
大蝦充滿鮮味
欣賞完美味嘅海鮮拼盤
再努力點了的其他食物
可選用三種不同醬汁為食物調味
辣椒汁、燒汁、蜜糖
牛類係我嘅至愛,叫了牛肩肉、牛樓粒、牛仔肉
可能用了火山石嘅緣故,放得耐都冇燒窿食物嘅感覺
另加$20 升級任飲
飲兩枝都差不多回本!
放心油煙味不是太重!
地方闊落,兩個人有訂位增添燒烤要訂卡位!