2023-03-18 50 浏览
呢度簡直係雞翼控既天堂,因為全程都係食不同口味既雞翼。老公都覺得佢陪我食雞翼都好crazy,到底大家食返幾多隻先叫做回本呢?🤣🤣我們叫左個free flow wings,就係食10款口味既雞翼,當中有濕煮,乾身有炸既,有辣有唔辣,亦有特色風味,所以我哋都覺得選擇都算多。黑芝麻蜂蜜:醬汁甜甜地,黑芝麻做點綴,感覺似食韓式甜雞翼巴馬臣芝士蒜蓉:芝士滿滿,熱食就有少少拉絲,仲有蒜蓉,很惹味田園風味:食落去酸忌廉的味道,加上少少葱花都唔錯泰式甜辣:喜歡甜甜辣辣既泰式風味,唔算太辣黑椒檸檬:呢個酸有檸檬清香,比起田園更酸,帶點黑椒的刺激,微辣bbq蒙古燒烤:孜然粉的香味,我覺得有點辣,但又會停唔到口。水牛城:帶點酸辣,辣味重,但可接受,醬汁滿滿包裹住雞翼bbq咖啡:呢款老公好欣賞,夠特別,咖啡甘香整體出餐都快既,每款都有4隻,叫左兩轉,我哋都算有返甘上下食量,叫左汽水飲。乾身既雞翼都好酥脆,濕身既就多醬。餐廳有膠手套,唔洗驚食得好輪盡。除左雞翼,其實都有唔少選擇,有小食之類,所以都一定夠飽。

黑芝麻蜂蜜:醬汁甜甜地,黑芝麻做點綴,感覺似食韓式甜雞翼
田園風味:食落去酸忌廉的味道,加上少少葱花都唔錯
泰式甜辣:喜歡甜甜辣辣既泰式風味,唔算太辣
水牛城:帶點酸辣,辣味重,但可接受,醬汁滿滿包裹住雞翼
bbq咖啡:呢款老公好欣賞,夠特別,咖啡甘香

除左雞翼,其實都有唔少選擇,有小食之類,所以都一定夠飽。