2021-07-25
素食一向俾人感覺非常清淡乏味, 沒想到呢間餐廳可以將素食整成一另一層次既享受! 首先餐廳既位置十分方便, 就位於荃新天地既地下. 提早預訂職員仲特登留左一個窗邊卡位, 服務十分周到。餐廳既環境有別於一般既素食餐廳, 位置十分寬敞, 所有佈置都充滿住一種童話既感覺, 睇得出係經過精心設計。野食方面, 有好多唔同既選擇, 不得不試既係呢個招牌既土匪腐片卷。雖然只係腐片, 但恰到好處既味道同口感, 食起來一點都不輸給土匪雞翼 今次仲叫左呢個牛油果控必試既牛油果Pizza. 份量剛好既牛油果, 加上千島醬, 絕對係一種與眾不同既新體驗. 比起食開既千島海鮮pizza, 味道新鮮之餘仲冇咁膩, 而且好健康。餐牌上仲有好多其他款式, 好似中式小菜, 伊面, 睇黎要用多一段時間先可以逐樣逐試晒佢!
今次仲叫左呢個牛油果控必試既牛油果Pizza.