2022-08-10
岩岩同男朋友睇完戲,就去左戲院隔離呢間餐廳食嘢,環境設計都係偏淺色系,以白色為主,比人好舒服嘅感覺,岩哂同男朋友約會🥰我哋叫咗一個法國無激素烤雞,有成半隻嫁,都係$158幾抵喎!仲要隻燒雞賣相好吸引,係有光澤感🤩食落都係好多汁添啊!啲肉質仲要一啲都唔鞋,推介大家一定要同朋友叫個嚟share食!之後仲有叫咗一個脆炸雞翼,本身係因為俾佢嗰醬吸引咗所以叫,因為佢嗰醬係椒絲腐乳🤣,自己幾鍾意食腐乳嘅fusion菜,估唔到同雞翼又幾match!跟住就叫左個韓式辣醬椰菜花,韓式辣醬好惹味,令到本身唔係好鍾意食椰菜花嘅我都食晒成碟 !最後呢個煙三文魚牛油果醬蛋窩夫都一如既往同其他食物一樣咁好食!因為佢個三文魚真係好新鮮好大塊,牛油果醬配蛋呢個配搭冇得輸,夾埋窩夫出奇地好食😆好食過就咁配麵包咁普通。