2021-10-19 55 浏览
今次帶媽咪同小朋友去試下將軍澳海邊呢間西餐🤤係入秋🍂既時間,揀左室外位,吹下海風🌪️,又好坐!叫左幾樣岩小朋友又岩媽咪食既野😙蕃茄肉醬意大利粉🍝($110):食落好開胃,酸微微咁,佢有幾多既肉醬同埋都幾足料,所以食落啖啖都掛到汁👍麵既質地岩岩好,唔會淋,少少彈!本身叫黎主要俾姪仔食,但我自己都夾左唔少😂😂Super Hawaiian🍕($135): 哈哈,一個好小朋友既🍕,有菠蘿、火腿、芝士等等…而呢到既🍕係可以揀厚批或者薄批😍揀左薄批,食落幾脆身,加埋芝士、菠蘿,食落咸咸甜甜,幾香口!不過黎到都係建議大家盡快食Fat Chips($70):🍟係幼薯,不過係連埋薯皮,食落好香脆👍有樣幾欣賞既,就係食左好耐餐飯,去到尾聲再食返佢,都仲係脆既☺️🌸以西餐黎講,我覺得佢價錢唔貴😇同埋有happy hour,得閒同朋友落黎吹水坐下都幾好🤣環境:⭐⭐⭐⭐⭐價錢:⭐⭐⭐⭐味道:⭐⭐⭐⭐

環境:⭐⭐⭐⭐⭐
價錢:⭐⭐⭐⭐