2022-09-03
木玥招牌紅燒牛肉麵🍜 ~ 有牛展、牛筋、肥牛蘿蔔🥕、豆干、🥬。 厚切牛展,比一般厚一倍😆,居然有2、3片肥牛,好攪笑,麵條較幼身,我都係比較鍾意粗麵條多啲😌。 呢個麵對我來說,一般般吧。黯然銷魂安格斯滷肉飯 🍛 ~ 大大隻煎蛋 🍳舖係面,擺位遮掩了滷肉,🥒有青瓜定翠玉瓜,切到分不清😆,仲有泡菜,開胃惹味😋,呢個飯都不錯👍🏻鹽🧂酥雞 ~ 不太醎,雞肉尚算嫩,但偏乾一點,炸粉也不算厚,略嫌少了些鹽 🧂反而啤酒有驚喜 🤗 ,我哋分別試咗🍺🍺 果微醺 ~ 白葡萄🍇 及荔枝🧆,兩款都有淡淡的果味,好清香,好好飲👍🏻一坐低,服務員即遞上「琥珀合桃」,甜甜的,香脆可口,忘了這餐前小食要不要付款😆食店好多人比好評,所以,我哋又冒名而來嚐嚐🤗。 啤酒反而成了主角,食物就一般般,價錢偏貴。 店舖不算大,近窗邊還設有兩行2人雅座,高枱高櫈的。