2022-06-03 52 浏览
做完嘢揀咗呢到食late lunch,估唔到平日三點都多人幫襯,好多都係飲住啤酒傾計,氣氛幾悠閑🌟Foie Gras Beef Burger 漢堡選擇好多,有牛肉、素類、素肉、魚、海鮮類、雞同鴨,真係要嚟多幾次先試得哂所有口味揀咗最傳統又引人嘅鵝肝牛肉漢堡,鵝肝煎到金黃微焦,火喉控制得好好👍🏻 配上有吋零厚嘅牛肉,芝士、蕃茄、生菜,賣相好靚🤩一拎上手,輕輕一壓,牛肉肉汁爆出🌟Twister Fries + Truffle Cheese Sauce 一向鐘情呢種旋風薯條,好開心呢到有得揀另外加購醬汁,甘我就可以蘸嚟食,我唔鐘意直接將醬汁倒上去整淋哂d薯條芝士味濃郁過松露味,醬汁超級掛薯條🌟Iced Cafe Mocha 咖啡味濃,朱古力味相對淡,如果朝早飲應該超級提神總結🌸 如果想食得性價比高啲,其實有午市漢堡套餐揀,+$30就有直薯條同指定飲品

🌟Foie Gras Beef Burger

芝士味濃郁過松露味,醬汁超級掛薯條

🌟Iced Cafe Mocha
咖啡味濃,朱古力味相對淡,如果朝早飲應該超級提神