餐厅: 石一燒 (九龍城)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
//28 04 24 晴天🌞19:00 大角咀 铁树街@stone.one.bar.restaurant𝑶𝑹𝑰𝑶𝑵啤酒大挑战 ☺︎见到人人都嚟参加呢个挑战,身为啤酒爱好者嘅我,当然要𝘫𝘰𝘪𝘯埋一份啦!女士只要9秒内饮晒一杯350𝘮𝘭嘅啤酒(男士7秒),就可以免费呢杯超爽、超凉快嘅𝘖𝘙𝘐𝘖𝘕,而且只要将呢个过程𝘴𝘩𝘢𝘳𝘦去𝘐𝘎同𝘧𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬,仲会送多杯,当做特别奖赏。 可惜,我都系输咗,但志在参与嘅我,最紧要系𠮶过程玩得够开心呀嘛~🔻𝐎𝐫𝐢𝐨𝐧啤酒 HKD$46𖤐ˊ会有加一服务费🔻极上和牛盛会の2人前 HKD$698ꕀ餐厅好贴心 会准备一次性围裙俾各位食客另外 亦会等食客食完前菜、沙律、汤先再正式上主菜同饭前菜总共三款 款式不定期更新🔻日式味付带子裙边有好香嘅花椒味 同微微嘅麻辣感 令人食欲大增 作为前菜非常开胃🔻小甜薯体积小巧可爱 入口外脆内绵 自带一股甜甜嘅味道🔻豚肉粟米饺子外皮炸到脆卜卜 咬落去充满肉汁加埋粟米 口感变得更加丰富🔻沙律 x2沙律菜份量超多 表面洒上大量木鱼丝同胡麻酱🔻樱花虾味噌汤 x2海量级樱花虾 极之足料 无论上菜定入口 都有超浓郁嘅虾香 真系超赞🔻菇盛会各款
28 04 24 晴天🌞
19:00 大角咀 铁树街
@stone.one.bar.restaurant

𝑶𝑹𝑰𝑶𝑵啤酒大挑战 ☺︎

🔻𝐎𝐫𝐢𝐨𝐧啤酒 HKD$46

𖤐ˊ会有加一服务费

🔻极上和牛盛会の2人前 HKD$698

餐厅好贴心 会准备一次性围裙俾各位食客
另外 亦会等食客食完前菜、沙律、汤
先再正式上主菜同饭

🔻菇盛会
各款爽脆嘅菇菌类 经烧烤后味道鲜甜
当吸收和牛嘅精华 简直完美

🔻日本九州𝐀𝟒和牛上前腿肉
肉味香浓、𝘫𝘶𝘪𝘤𝘺
油脂分布平均 同时拥有牛味及油香
当中连住嘅少少牛筋膜 食𠮶阵仲特别爽嫩