餐厅位于诺士佛台8楼,一出䢂已经见到好大只Bear,好吸引眼球。内里以游戏中心设计,虽然蓝球机/游戏机全部唔玩得,但话题十足,打咭一流。餐厅阔落,唔会太嘈,好啱几个朋友吹下水,或者情侣拍拖。落单自己扫QR code. Menu 设计都配合返主题,而且分类清晰,一目了然。我地两个人点左蟹籽海鲜蛋卷,White 炸鸡配脆脆薯格,韩式海螺拌面。蛋卷好巨型,蟹籽分量超多,薄薄蛋皮包住丰富既海鲜粒粒,配上调味刚好既酱汁,好正。炸鸡即叫即做,炸浆好薄,做到皮脆肉嫩,大小刚好,啖啖肉而且好juicy. 但洋葱忌廉汁存在感就低左少少,通常饮啤酒配浓味野会正啲。薯格一般,好脆身但食唔到中间薯仔软绵既质地。拌面酸酸甜甜,海螺爽口弹牙,面质系水冷面𠮶种,好烟韧Q弹。夏天必食。野食每样百零蚊,份量大,share 黎食就perfect,加上位置方便,环境好,会下次再黎。