去行新商場𝘈𝘪𝘳𝘴𝘪𝘥𝘦,一眼相中𝘙𝘦𝘭𝘪𝘴𝘩 𝘒𝘪𝘵𝘤𝘩𝘦𝘯 𝘣𝘺 𝘈𝘓𝘖𝘛,鋪位面積超級大,空間感十足,木系風格裝修望落好柔和舒適,氛圍感滿滿十分適合打卡✨晚市套餐附餐湯/沙律,另外跟餐飲品大部分只需+$𝟹𝟺已經有好多選擇。🔸鮮海膽蘆筍蟹肉三文魚子忌廉汁意大利粉 $𝟷𝟾𝟾大推呢個非常足料嘅西日𝚏𝚞𝚜𝚑𝚒𝚘𝚗意粉,海膽份量超多毫不手軟,濃濃海膽味口感𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢幼滑,撈埋蟹肉、三文魚子、蘆筍、雜菌一齊食有多重口感超幸福🥹!!🔸鮮澳洲黑毛安格斯100天穀飼牛肉眼(8oz)伴炒野菜·山葵幼滑薯蓉 $𝟸𝟹𝟾肉眼五成熟剛剛好,有嚼勁有肉味又唔肥。薯蓉口感幼滑,加咗山葵雖然有𝚠𝚊𝚜𝚊𝚋𝚒味但唔辣的幾特別。🔸天婦羅紫菜魷魚 $𝟼𝟾炸衣夠薄好脆口,魷魚彈牙。🔸 70%冧酒朱古力榛子脆脆蛋糕 $𝟼𝟾榛子脆脆增加咗口感無咁單調,整體唔太甜又帶冧酒香。🔹𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙻𝚒𝚖𝚎 𝚂𝚘𝚍𝚊 跟餐+$𝟹𝟺🔹𝙾𝚛𝚒𝚌𝚊𝚗𝚘 跟餐+$𝟹𝟺(𝘍𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘴𝘲𝘶𝘦𝘦𝘻𝘦𝘥 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨𝘦 𝘫𝘶𝘪𝘤𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘩𝘰𝘯𝘦𝘺 𝘣𝘢𝘴𝘦𝘥 𝘤𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦)第一次試橙汁溝啡,飲落覺得似好重果香嘅咖啡,最初飲到咖啡嘅比例多啲啡味較重

🔸鮮海膽蘆筍蟹肉三文魚子忌廉汁意大利粉 $𝟷𝟾𝟾

🔸天婦羅紫菜魷魚 $𝟼𝟾
炸衣夠薄好脆口,魷魚彈牙。

🔸 70%冧酒朱古力榛子脆脆蛋糕 $𝟼𝟾
榛子脆脆增加咗口感無咁單調,整體唔太甜又帶冧酒香。

🔹𝙵𝚛𝚎𝚜𝚑 𝙻𝚒𝚖𝚎 𝚂𝚘𝚍𝚊 跟餐+$𝟹𝟺
🔹𝙾𝚛𝚒𝚌𝚊𝚗𝚘 跟餐+$𝟹𝟺
第一次試橙汁溝啡,飲落覺得似好重果香嘅咖啡,最初飲到咖啡嘅比例多啲啡味較重,到後面差唔多飲晒咖啡就會飲到多啲橙汁,好有層次感。