整体来讲,餐厅食物质素唔错,价钱可接受唔太贵,海港城嘅餐厅之中算抵食,特别推荐 「担担面」、「东坡肉」👍🏽小笼包:即包,皮簿馅多,咬落啖啖肉汁,味道好食,不过无惊喜萝卜丝酥饼:酥皮松脆,内馅足料多萝卜,咬落有汁唔会太干,不过酥皮唔够香,馅嘅味道好淡,算合格但不推荐口水鸡(+$10转鸡脾):原价$85另加左$10转鸡髀,但只有面头系鸡髀,全部鸡胸铺底,感觉唔抵。味道普通,香味唔够,不过够辣,鸡肉唔够滑,不推荐东坡肉:功夫菜黎讲算价钱唔贵、几抵食、性价比都算高👍🏽 味道香甜,肉质嫩滑,半肥半瘦完全唔肥漏,值得推荐✨担担面:餐厅最推荐菜式✨大大碗,面质有咬口,汤底味道香浓十分浓厚,啖啖花生同芝麻香味,必食之选👍🏽鳝糊炒面:平平无奇嘅一个炒面,味道ok小小甜同咸,鳝鱼唔爽无鲜味,面质就几好酸菜鱼:汤底清甜但唔够酸味同辣味,桂花鱼片十分爽脆,但欠鱼味,有啲仲食到鱼腥味,配扁薯粉但口感差,不烟韧无咬口内容易断,完全唔似食薯粉,不合格不推荐👎🏽

小笼包

小笼包:
即包,皮簿馅多,咬落啖啖肉汁,味道好食,不过无惊喜

萝卜丝酥饼

萝卜丝酥饼:

口水鸡(+$10转鸡髀)

口水鸡(+$10转鸡脾):

东坡肉