2020-12-08 112 浏览
见呢间burger舖都开咗一阵,趁而家wfh就买个lunch 嚟试下。一入去嘅时候闻到好香嘅burger味,但拎到返屋企试咗第一啖之后就好失望🥶《川式麻辣酱堡套餐: 配薯条+生果盒》Burger: 自己本身好钟意食辣野,本身对呢一个麻辣X汉堡包嘅配搭都几大期望,但食咗第一啖就知赖嘢😫以为系酱汁出事?nonono! 系块牛啊!从来未食过一个burger入面嘅牛系咁干...🥲食晒成个包,所有汁都来自个sauce同蕃茄,成块牛一滴汁都冇...冇谂过一个60几蚊嘅burger仲干过金拱门嘅包😰薯条: 粗薯条,普通,唔香口亦冇乜调味。冇薯条𠮶种食完一条想再不断食嘅感觉。不过可能因为我系拎返屋企食,所以影响咗薯条嘅质感。生果盒: 入面所有生果都好唔新鲜...🤢啲提子好似系超级市场就快过期特价买返嚟嘅质素...后悔自己懒健康唔拣汽水而拣咗生果盒🤣真心建议店主用心搞返好个食物质素,最首要改进嘅一定系旧牛(认真旧牛真系唔合格🙅🏻‍♀️)。作为一间卖burger嘅餐厅,如果连最灵魂嘅食材都做唔好,真系唔会令人再返嚟帮衬。生果个方面,如果冇budget入靓生果不如索性唔好要,俾多d钱去买d高质嘅牛肉会仲好。唯

《川式麻辣酱堡套餐: 配薯条+生果盒》

真心建议店主用心搞返好个食物质素,最首要改进嘅一定系旧牛(认真旧牛真系唔合格🙅🏻‍♀️)。作为一间卖burger嘅餐厅,如果连最灵魂嘅食材都做唔好,真系唔会令人再返嚟帮衬。生果个方面,如果冇budget入靓生果不如索性唔好要,俾多d钱去买d高质嘅牛肉会仲好。唯一值得一赞嘅系包装方面算系几用心,但要练下点样包burger因为包得有啲乱😅

川式麻辣酱堡

用餐时段