2021-07-22
隔唔中我都聽過好幾個朋友講佢哋會黎過呢間孖啡呢度食野,正所謂聞名不如見面,日我就同個老友親自過嚟食個飯先~間cafe喺4樓全層,開頭我以為媽咪嘅意思係佢有幾隻唔同嘅咖啡溝埋一齊,但係我入到嚟第一眼就知道佢嘅意思係佢有分開兩個區,一個呢就俾d食嘢普通飯聚,另一個呢就係類似party room咁嘅物體可以有啲board game借畀我哋玩,我哋一行兩人唔算多所以我本身都諗住係去a區點知原來安排左去b區。一入到去有兩盞燈好靚既吊燈窗口有貼咗啲花紙,驟眼睇都幾grand,唔錯既,最估唔到佢仲有兩部大電視,cafe嚟講都算係幾特別㗎喇。餐廳本身每張枱都有個鐘仔一撳鐘仔侍應就會即刻過嚟非常貼心,好彩我同我朋友早嚟,我見遲咗些少已經坐滿曬人,厲害~講返最緊要嘅食物質素先,杯特濃朱古力唔錯既,我最欣賞嘅係佢個蕃茄焗豬扒飯,因為佢好貼心咁幫我切咗啲豬扒,我食嗰陣完全唔需要設置豬扒直接筆嚟食就搞掂,讚~ 同埋個甜品都唔錯既~ +分~
講返最緊要嘅食物質素先,
特濃朱古力
蕃茄焗豬扒飯