記得錦麗係剛開張之初,排隊排到癲,到左今日,人無之前咁多,但我晚上7點黎到,都要排成廿個人,係勁既!不過佢雖然舖仔細細,又排長龍,但勝在d人食完就走,我地等左20分鐘到就有位喇。前面呢杯係俾你食麵前落既,如果可以俾多d芽菜就好,d肥dodo 既芽菜好爽口,fresh!錦麗牛丸粉:呢度跟河粉既餸選擇唔多,生熟牛同牛丸都食過,始終覺得牛丸係最好食既,牛丸好有有牛味,又juicy 同彈牙,唔駛諗,必叫!錦麗生熟牛肉粉男朋友食呢個,我覺得生牛好食d,熟牛似係牛腩,無咁淋滑。法式牛油雞翼:勁香蒜蓉味,脆卜卜,雞翼又滑,好味推介!以前黎食,雖然好食,不過我覺得一碗牛肉河賣5,60蚊有d貴,個自從知道蔡san賣碗牛肉河要百幾蚊又要排隊排餐死之後,我就覺得原來呢度都幾抵食😅

錦麗牛丸粉:

錦麗生熟牛肉粉
男朋友食呢個,我覺得生牛好食d,
熟牛似係牛腩,無咁淋滑。

法式牛油雞翼:
勁香蒜蓉味,脆卜卜,雞翼又滑,好味推介!