2010-12-11
顧名思義當然係食pizza啦~~~ keekee!!!3個人order左4款食物: 焗蘑菇+焗麵包味道幾得意, 鍾意食菌類o既朋友仔們應該好歡喜, 不過個人覺得原味唔加任何醬汁會更perfect!!! 焗麵包就唔夠乾身, 所以唔夠脆o既感覺, 反而係鬆軟o既感覺, 都係o個句唔加醬汁最好!!! 但$70 佢o既份量就比較少~~~ >< 煙三文魚雞肉salad!!! 份量以$110左右係細左d, 不過都好足料, 但覺得佢o既醬汁唔夠惹味~~~ 可能caesar salad o個d feel o岩我多d!!! 芝士焗肉醬闊麵wow, lee個真係喜出望外呀~~~ o個份濃郁芝士味really excellent!!! haha~~~ 愛芝士o既朋友仔must try!!! 而且完全唔覺油膩, 當然3個人share份量o岩o岩好, 2個人可能heavy左少少, 因為仲要留肚食其他野ma 帕爾馬pizza 唔錯, 同平時食開o個間pizza X 感覺好唔同, 可能批底有好大差別...........始終新鮮感ma!!! 佢D巴拿馬火腿咸咸香香咁, 好得呀, 又唔會好肥膩, 所以
3個人order左4款食物:
焗蘑菇+焗麵包
煙三文魚雞肉salad!!!
芝士焗肉醬闊麵
帕爾馬pizza 唔錯, 同平時食開o個間pizza X 感覺好唔同, 可能批底有好大差別...........始終新鮮感ma!!! 佢D巴拿馬火腿咸咸香香咁, 好得呀, 又唔會好肥膩, 所以WE like it!!! 不過再加多d14多d芝士就perfect!!! 實在好貪心添~
我相信我好快又會再去幫襯, 因為個人的確幾鍾意食pizza!!! 同埋真係好想食脆底啊~~~ keekee, 另外有15% coupon自然食得開懷d