2002-06-24
環境幾好喎~ 唔會好似重慶o個d咁又窄又黑, 反而好乾淨, 好光猛~ 又有現場印度歌聽~ band後面係塊玻璃, 可以睇到廚司整o野食, 但o個晚唔見佢整naan, 有d失望~ 位manager招乎好周到, 我同個friend玩叉匙當夾用, 佢竟然主動教我o地用喎~二人set dinner, 有素食? ($160/each), 同非素食餐($170/each或$210/each)~ 不過好似太多啦, 我同我個friend散叫:1) Tandoori Mixed Grill - 有大蝦, 羊, 雞, 同kebab~ 雞乾o左d, 其他都好好味~2) 奶油椰菜花薯仔- 好香好濃~ 送naan幾好~3) 腰果naan - 幾香喎~4) 兩杯原味Lassi5) 一杯咖啡6) 一杯Iced Tea - 美中不足......竟然未篤就有味既罐裝o架? >_<埋單$37X~ 雖然貴o左d, 但都值得~ 多謝我個好朋友~~ ^_^
2) 奶油椰菜花薯仔- 好香好濃~ 送naan幾好~
3) 腰果naan - 幾香喎~
4) 兩杯原味Lassi
5) 一杯咖啡