2009-07-20
星期日去食 驚要等 所以6點幾7點就去吃啦 走個時都冇也人既~三個人叫左個二人套餐 $158 3道菜 有飯 有麵 有飲品有甜品 幾抵既皇牌拼盤 唔錯有驚喜 其中有蝦個個好好食 炸貢丸好香口 再加上炸雞就熱氣左d啦涼拌茄子 個汁唔差 都幾ok腐皮蚵卷 尼個就最有驚喜啦 超好食 剛剛炸起 熱到不得了 好味好味 啊媽唔食得辣 點左個d醬之後啊爸就話可能d醬可能辣架bor 啊媽即刻係個口到拎返出黎佢以為係茄汁woi 笑死我啦 哈哈哈 d醬係唔差既 紅紅地咁 我覺得有d茄汁味 再加少少辣味囉肉燥飯 我去黎度係為左食肉燥飯同擔擔面既 食完就覺得好普通囉擔擔面 好食過肉燥飯既 但點都唔夠霸王山莊好吃 不過可能台式點都唔同d掛甜品糖不甩 夠熱 好香芝麻味~~飲品就唔講啦 普普通通咁囉服務方面都ok 去尼間店食野唔好吹d服務員上菜 因為吹黎都冇用佢地新鮮整好先會上菜既 個碟腐皮蚵卷等到我地食晒所有野除左甜品先黎既甜品都要等 我以為佢地係咁易係冰箱拎d糕點 洗唔洗咁耐啊 原來又係新鮮滾熱辣既~~想食好野就要等下架啦 不過等一陣咁大吧囉又唔係好耐~~去既話記得帶外套 冷氣有d凍$158 三個人唔係好
涼拌茄子 個汁唔差 都幾ok
甜品糖不甩 夠熱 好香芝麻味~~
飲品就唔講啦 普普通通咁囉
想食好野就要等下架啦 不過等一陣咁大吧囉又唔係好耐~~
去既話記得帶外套 冷氣有d凍
$158 三個人唔係好夠食既 話晒人地二人套餐啊麻 再散叫多個菜就差唔多
唔洗加一 又抵又好食去邊度搵啊 ~
下次要試下雞絲紛皮先~