2017-06-17 173 浏览
食完晚飯,甜品正是時間到,榴槤旺季,我的朋友紛紛食榴槤補補。日日見人食榴槤甜品,食完飯這間糖水店雖然裝潢不是很特出,但勝在榴槤香味超吸引,而且不太多人等候,所以我們選擇了這間糖水店。食糖水最緊要好食,平,靚正,所以這間都唔錯。款式糖水店五花八門,不過大致上都是健康,不太甜夠好食,價錢平為主。留戀天使, 齒頰留香都是榴槤愛好者必備,榴槤真是正品榴槤,超級香口,而且榴槤夠多,簡直是正品,空氣全散發榴槤味道芒果樂園芒果夠甜,不太酸,而且有片布丁,好味道。雜果豆腐花,超多雜果,豆腐花夠滑。店舖不錯,而且份量真是足料夠大份,價錢又不是太貴,等位時間也不太夠,甜度適中,花款都很多,服務態度好,所以比起其它名店,我覺得很好,現在很多名店有名無實,影相好靚,出嚟甜品完全唔好食。4樣甜品167蚊,算差不多

芒果樂園芒果夠甜,不太酸,而且有片布丁,好味道。

4樣甜品167蚊,算差不多
2017-06-10