2017-05-31
朋友話最近銅鑼灣開咗間專食漢堡的餐廳,身為食肉獸嘅我梗係要試試。一上餐廳環境已經好有feel,同朋友傾計係唔錯既選擇。首先嚟嘅凱薩沙律都幾juicy,雖然平時唔好食菜,但係依個沙律又冇咗平時嗰種青澀味,份量多,加埋隻流心蛋,$58嚟落,cp值都算好高!之後朋友叫咗個海膽北海道牛卷,本身睇menu以為得兩舊,嚟到有三件,都幾驚喜。食落嘅味道仲驚喜,因為海膽夠新鮮,同牛肉一齊擺入口啲味道都好分明!最後同朋友一人叫咗一份漢堡share食,分別係芝士漢堡扒同溫泉蛋他他汁漢堡扒。兩份嘅漢堡都好juicy,有牛味,朋友唔太好食漢堡都話可以encore。Service方面侍應們反應都幾快,見朋友著咗件白色衫同提下佢小心彈到啲汁。雖然我地無order嘢飲,但係侍應都keep住幫手fill水,一啲都唔手軟。整體嚟講meat king真係啱自稱係meat king嘅我!
一上餐廳環境已經好有feel,同朋友傾計係唔錯既選擇。