2012-11-12
見到佢地星期日做brunch buffet promotion, 只需$138連加一, 見到食評都ok, 咪即管一試, 食完真係覺得幾好, 唔錯雖則佢係大角咀, 但佢既裝修一d都唔輸蝕, 有驚喜, 大堂夠高, 有氣勢餐廳係二樓, 搭lift至到. 雖則佢面積唔大, serving table都唔係大, 但係質數真係唔差, 有沙律, 餐湯, 燒牛肉, 熱盆, 甜品, 三文魚刺身, 壽司同任添果汁同架啡茶.樣樣都有食, 款款都唔錯, 唯一係個西湯粟米湯超難飲. 三文魚刺身係厚切同肥美, 甜品有芝士餅, 芒果有甸, 焦糖燉蛋, 面包有甸, 朱古力嘖泉, 雪榚(不知什麼牌子, 但一定不是牛奶公司同好好味)!果汁有橙汁同西柚汁熱盆: 早餐類有炒蛋, 腸仔, 薯餅, 午餐類有燒雞, 煎魚柳, 燒牛肉, 炆豬手, 椒鹽鮮魷, 生炒骨, 炒面, 意粉輪流供應, 驚喜不斷, 因為我好鍾意食炆豬手呢!!雖則食物枱比其他酒店細, 但係樣樣都好食同價錢亦比他們平就超抵食 !!! 係日光普照的星期天, 享受陽光與美食, 一樂也.waiter收碟好快, 亦都好nice, 埋單時show 已like佢地fac
果汁有橙汁同西柚汁
waiter收碟好快, 亦都好nice, 埋單時show 已like佢地facebook可以有兩塊cookies小禮物.
前後食左2個幾鐘, 放題價錢, 酒店享受. 當日飽到不能食dinner, hahaaa
定會再去翻尋味