其實價錢唔可以話好貴,但佢算係高級餐廳價,可是沒有提供高級餐廳的服務,我們一坐下,一個看似菲藉既侍應服務我們,由頭到尾未見佢寛容過一刻,感覺沒有禮貌。我見佢拿兩樣野,一籃面包,一碟唔知乜野食,我諗住同佢講我地沒叫這個,點知,佢一聲都冇出,放低面包,即轉身走開,原來佢一次過拿住兩碟野,純綷唔想行兩轉,0個碟係係另一張枱的。就憑呢點,就已經唔係大餐廳的服務啦!我心即刻一沉,心諗駛唔駛咁呀?!0係西餐廳食野,每張枱有指定server 既地方,邊有諗過個server 會拿住幾碟野週圍派先得架?!又唔係茶餐廳,搞到我好尷尬。之後有時我地未食完,佢又想收,我地話未食完,佢一聲都唔出又走左,感覺由頭到尾好黑面。唔好。但講番野食, 我唔覺得差....首先我地點半打蠔...好新鮮,好好味。再黎我既hamburger,塊肉冇話好似有食客咁講frozen左,反而好juicy,似係餐廳水準之作,當然也不便宜,但總算物有所值。rib 都好好味。但份量比較少,這個是不抵食。甜品普通味道,沒有甚麼印象。面包佢烘過的,入面軟軟外面脆脆,值得一提。我們也order 了紅酒,價格由360一支起,我們只點了兩杯house,

但講番野食, 我唔覺得差....首先我地點半打蠔...好新鮮,好好味。再黎我既hamburger,塊肉冇話好似有食客咁講frozen左,反而好juicy,似係餐廳水準之作,當然也不便宜,但總算物有所值。rib 都好好味。但份量比較少,這個是不抵食。甜品普通味道,沒有甚麼印象。面包佢烘過的,入面軟軟外面脆脆,值得一提。我們也order 了紅酒,價格由360一支起,我們只點了兩杯house,承惠120蚊,已夠飲呢!house wine 選擇不少,這要讚!

再講話應唔應該黎呢度食,我覺得真係不妨一試,因為野食質量唔錯,但當然我相信有好多地方比這裡的價錢服務都好。
2010-01-22