2019-05-21
唔係成日打食評,一行5人都覺得必須用文字表達,平心而論HKD3xx/位,呢個質素真係,我都想知點解,開得多控制唔到水準好快byebye「整體」好。員工態度對答換野各方面都好好差 。唔夠HKD2000唔收卡,book位無提下「飲品」一般基本野; 無唔甜既茶飲「前菜熱盤」正常 。冷盤豆腐雲耳,正常味一般 。鮑魚花膠; 無乜味正常 。刺身; 可以接受非常差。蒸聖子; 劣食,又奀又韌又有沙「雞煲」差雞係滑既,無醃到變晒味,但個汁堅係鹹到飛起,任食隨時腎有事,祝各位身體健康「湯底」一般豬骨湯; 面層牛油成寸厚,我真係無吹水,職員好好幫我地換返走油🤝🏻🤝🏻🤝🏻「海鮮盤」無意見蜆蝦新鮮; 其他麻麻; 任食都唔想叫第2次「牛勁脊」好差我知唔可以同散嗌質素比,但佢都唔係任食,應該話,咁都唔係任食唔係呀麻,好普通,可能我食開cheap野呢啲貴野唔識貨🤦🏻♂️好似好多脂肪紋以為入口即溶? 我想多了🤝🏻無論幾成熟,都係唔好食「午餐肉」好好有期望同無期望比較之下,佢分數相當之高「蝦滑墨魚滑」非常差原份退走無再叫,出晒水稀nelnel好恐怖連試都唔駛試,個個狀態似係打唔起又擺左室溫好耐,溶
「整體」
好。員工態度對答換野各方面都好
好差 。唔夠HKD2000唔收卡,book位無提下
「飲品」一般
基本野; 無唔甜既茶飲
「前菜熱盤」
正常 。冷盤豆腐雲耳,正常味
一般 。鮑魚花膠; 無乜味
正常 。刺身; 可以接受
非常差。蒸聖子; 劣食,又奀又韌又有沙
「雞煲」差
「湯底」一般
「海鮮盤」無意見
蜆蝦新鮮; 其他麻麻; 任食都唔想叫第2次
「牛勁脊」好差
「午餐肉」好好
有期望同無期望比較之下,佢分數相當之高
「蝦滑墨魚滑」非常差
原份退走無再叫,出晒水稀nelnel好恐怖連試都唔駛試,個個狀態似係打唔起又擺左室溫好耐,溶晒,好得人驚,食左肯肯定坐爆屋企個廁所
「炸魚皮 響鈴」非常好
同樣地,有期望同無期望比較之下,佢分數好高
「encore一次」
蝦, 龍躉,脆肉鯇
完。。。。。。。。
btw我真心想知今時今日啲食評到底有幾多係真幾多係假? 唔係話食唔起,有比較之下養×殿,大×袍呢啲好食n倍