都知道佐敦個邊有幾間麻辣雞煲, 但最后都楝左呢間食店食麻辣雞煲我同幾位朋友去食, 有5個人左右! 老老實實, 除左唔係幾喜歡d座位太窄d台太細外, 個價真係算幾合理! 每人除開$180左右 我地叫左個麻辣雞煲(小辣), 生蠔, 薯粉, 菜心, 豬紅, 腐皮卷...簡單咁講, 初食個雞煲唔覺辣, 點知越食越辣, 真心的確不錯, 幾惹味!我都知道有時味道既感覺都係因人而異! 整體上都不錯! 可以一試咁啦雖然d雞肉有少少雪味, 老實講, 出街度度食都係一樣架啦------------------------------雖然唔係任食, 係每碟每碟叫, 我同老公都覺得環保D, 唔會叫左勁多野又食唔哂!浪費哂d食物咁!如果同朋友個d吹下水, 眾下舊黎呢間食都ok同埋由於食店的座位不是太大, 所以非常建議擴大食店!

雖然d雞肉有少少雪味, 老實講, 出街度度食都係一樣架啦

浪費哂d食物咁!

如果同朋友個d吹下水, 眾下舊黎呢間食都ok

同埋由於食店的座位不是太大, 所以非常建議擴大食店!

2012-11-16