Three on Canton

餐厅: Three on Canton
资讯:

2020-11-16 2165 浏览
Lucky‼Gateway Hotel 星期日Tea time 好full, 星期四打去book,竟然俾我执鸡订到last一张枱,本身订左两位,后来加位都要搞左一阵先成功。Tea buffet来讲,海鲜唔系重点,叫做有几款冷盘可以食吓,我都无特别去食。沙律Bar,摆盘就摆得靓,亦都只系摆得靓,无乜选择喜出望外嘅系热盘,竟然有切出来嘅烧火腿,通常lunch or dinner先有。个黑松露芝士酱点炸物肠仔几独特,个芝士味几香浓。意粉档个意粉食左白汁螺丝粉同茄汁肠仔意粉,质素正常。另外仲有炒饭,几款中式点心,印度咖喱,不过就无特别去试。甜品几精致,系味觉上嘅享受,蛋糕款式选择OK,唔算太甜,同埋要试吓个面包布丁,热热地几好食。一开场个好靓果个朱古力蛋糕无再出,几惊唔再出,即刻问服务员,好彩后来出散件装。呢度唔算太迫,环境唔算太嘈,几舒服。想食就最好早D订位,今次食左$286连埋加一,用左openrice coupon。
Lucky‼

沙律Bar,摆盘就摆得靓,亦都只系摆得靓,无乜选择

另外仲有炒饭,几款中式点心,印度咖喱,不过就无特别去试。

甜品几精致,系味觉上嘅享受

2020-11-15
用餐优惠