喀什米爾, 位於黃金正對面, 位置好, 但地方細, 所以成日坐滿人呢度係幾位印巴人仕搞既, 門口就見到印度薄餅同果汁裏面只有五, 六張枱, 地方幾窄下因為我自己鐘意食咖哩, 以前食過幾次, 印象中佢地做既咖哩唔錯既今晚再去返尋味, 叫左咖喱羊肉, 點知出左意外咖哩: 自家製印度紅咖喱, 食得出有咖喱香料, 以前食過正常狀態係微辣中帶少少甜但唔知點解今晚食既有苦澀味, 而且唔係帶甜而係帶酸羊肉: 完全無羊羶味, 根本只係一舊肉, 份量上都差D飯: 好大碗, 其實呢, 正路係應該食薄餅既, 佢地D薄餅做得唔錯架, 只係我唔食飯會好快餓芒果汁: 十蚊樽裝, 抵飲, 行入去OK買樽水都七蚊, 八蚊, 快餐店飲杯檸茶都十幾廿蚊, 十蚊果汁仲唔抵?咖哩羊肉, 包飯or薄餅兩塊, $58芒果汁一樽$10

呢度係幾位印巴人仕搞既, 門口就見到印度薄餅同果汁

裏面只有五, 六張枱, 地方幾窄下

今晚再去返尋味, 叫左咖喱羊肉, 點知出左意外

但唔知點解今晚食既有苦澀味, 而且唔係帶甜而係帶酸

羊肉: 完全無羊羶味, 根本只係一舊肉, 份量上都差D

咖哩羊肉, 包飯or薄餅兩塊, $58

芒果汁一樽$10
题外话/补充资料: 今晚係有D失望, 但相信係一時失手, 比個OK算啦
2016-10-22