2016-11-01
1991 浏览
難得有日day off, 約左朋友去食下tea~ 揀左simplylife, 貪佢喺又一城個環境好正好relax, 坐室外就開揚d!!!之前黎食晚飯, 往往都要等好耐, 好彩平日tea time, 唔洗等, 侍應安排在室外位, 滿意睇完佢地個tea menu, 我就揀左煙肉芝士漢堡, 我朋友就揀左黑椒牛肉農夫包。餐飲都係叫左唔洗加錢嘅iced tea. 啲嘢食好快黎, 個burger味道唔錯, 舊牛肉都厚厚地嘅, 可惜唔係即整, 冇熱辣辣好juicy嘅感覺。如果即整, 應該好食好多!!!薯條正正常常, 都脆嘅!朋友嘅黑椒牛肉包賣相都幾好!! 一樣都係跟薯條~ 偷食左一啖, 都幾好味, 啲黑椒味都夠。跟餐嘅iced tea唔同平時嘅凍檸茶, 佢用嘅好似係橙, 篤左好耐, 飲落冇咩橙味, 有啲似甜甜地嘅茶, 下次可以叫第2啲!個tea menu都只係得唔同嘅包set同蛋糕set俾你揀, 好似冇得叫其他嘢食。如果可以加埋意粉就好喇! 本來仲想食蛋糕, 可惜食完個tea之後已經好飽!!! 下次一定再黎食件cake先, 佢啲cake好靚架! 勁吸引
薯條正正常常, 都脆嘅!