2022-08-29
推薦指數:🌕🌕🌗🌑🌑—————————————————————📍HK 長沙灣 - Grill Point 作爲一個宅女真係無試過去露營,一路都想試!原來真係唔需要走到大西北咁遠都可以試到「正宗」露營伙食 🔥👌🏻🔸 串·招牌鷄飯 $58細細一碟飯,一隻手就可以兜住食,完全仿照露營無臺食個種feel!雞烤得好乾…🔸 窩蛋和牛舌芯石鍋飯 $128流心蛋~ 本身個飯煮得頗乾,撈埋啲蛋汁都ok。不過覺得牛舌唔算卑得多,淨飯個價錢個人覺得啲啲貴 ( ・᷄ὢ・᷅ )🔸 前菜 - 鷄皮餃子+ 龍蝦沙律 lunch set +$48餃子煎得好脆,略嫌太油🥟 🔸脆骨雞丸子 + 沙爹雞肉串 + 「品」字玉子燒款式多,味道適合重口味人士(。ì _ í。) 🍢✏️ 露營主題餐廳真係無改錯!非常貼合主題、無論係餐檯/椅子/餐具都真係人哋去camping嘅架撐 ⛺️ 食物質素都真實反映露營時刻!真係體驗感滿滿嘅一餐 💯🎢🥢 @grillpoint1005📍地址:串點 (長沙灣)長沙灣興華街38號地下3號舖-地區:#laymao_長沙灣分類:#laymao_主題餐廳-
推薦指數:🌕🌕🌗🌑🌑
—————————————————————
📍HK 長沙灣 - Grill Point
🔸 串·招牌鷄飯 $58
🔸 窩蛋和牛舌芯石鍋飯 $128
餃子煎得好脆,略嫌太油🥟
🔸脆骨雞丸子 + 沙爹雞肉串 + 「品」字玉子燒
款式多,味道適合重口味人士(。ì _ í。) 🍢
🥢 @grillpoint1005
📍地址:串點 (長沙灣)
長沙灣興華街38號地下3號舖
地區:#laymao_長沙灣