2012-01-12 161 浏览
想去一间有情调既餐厅食晚餐... 就RANDOMLY咁O系1881 O个度选择左呢间THE PARLOUR我地坐出面, 因为"浪漫"啲 因为O个晚冻既关系, 所以侍应会SERVE暖水. 服务算系咁, 但系衰左落错单, 叫左羊, 但系黎左个鱼, 本来叫佢换, 但系侍应劝我地唔好浪费食物, 所以我地照食, 佢地送返一ROUND酒俾我地. 我点左个COD FISH, 劲细旧.... 一D SIDE DISH都无.... 味道OK既, 不过过左一分钟旧鱼已经冻左LU... 鱼味道较淡. 之前叫左个SALAD, 有5-6粒虾, 够3个人分. 另外, 叫左杯bloody mary, 其实之前冇饮过, 今次第一次饮觉得比较辣~ 同埋冇咩酒精味食完之后, 大家都要再去另一度食宵夜.. HAHA

我地坐出面, 因为"浪漫"啲

味道OK既, 不过过左一分钟旧鱼已经冻左LU...

食完之后, 大家都要再去另一度食宵夜.. HAHA