2022-10-08
8點係mk,openrice搵野食,呢間好似幾新就嚟試下。門口等咗15分鐘左右就有位,等嘅期間睇住menu先。鋪頭係掃code落單,我地發現原來menu上有嘅,電子menu冇,可能係新店未update得切?!最後我記得submit order果時大概係$40x(2人份)主打串燒+酒,就適合三五知己一齊飲返杯,環境都唔差。左右隔離枱,包括大部分店員,都係講廣東話唔正/普通話,國際化係好事,大家明落單冇幾耐,聽到隔離枱客人被告知某款食材已經賣曬,客人當面投訴:次次嚟都冇呢款食材!講真食物上菜速度算係快,我&隔離枱客人,大概等咗10-15分鐘。串燒味道不錯,性價比算高嘅,到我食完串燒,發現仲有蜆未到,由落單到我發現大概45分鐘,我地再掃code睇返order,老公話我冇落到單,當時系統顯示消費金額係$33x,真係粗口都講埋,系統自動cut咗我單。。。我地搵店員問,店員唔知係唔識聽定唔知點處理,佢呆咗咁停咗2秒然後話問再搵同事幫我,最後另一個店員咦咦哦哦話冇貨(食材)所以取消咗個order。。。冇貨其實好正常,但係咪應該同返客人講1聲?由得個客呆等,咁係待客之道?總結,味道係ok,環境係ok,
總結,味道係ok,環境係ok,但服務唔ok,唔會再嚟,完