2017-02-06 2513 浏览
早兩晚去西宮同朋友聚餐,我地6個人後加一個變7個,本身見佢價錢都ok就試下,最令我費解嘅係,一坐低就覺得張檯好逼,無啦啦有個爐係檯面,然後野食都未拎未叫,就有人隊個火鍋底埋嚟,喂大佬,我嚟食自助餐唔係嚟打邊爐,要打邊爐我去第二間啦,我仲要無落個單就拎埋嚟,有無問過我想唔想食?7個人,張檯又唔係大,仲比個火鍋阻住哂,冇啦啦仲放啲放題紙係到,迫到死!不倫不類,都唔知呢間野到底係食自助餐,放題,定打邊爐!出面啲生蠔夠大隻,但食落口好多沙,隻隻都有咁濟。刺身ok。鹵水雞翼唔掂,個咖哩牛腩同薄餅超難食。甜品好多款,但蛋糕類最差。個魔鬼朱古力蛋糕無朱古力味!有4個食都話無味,真係無得頂,點整架???芒果蛋糕唔得,木糠布甸太甜,楊枝甘露無味,椰香蛋白無味。係得個藍莓同焦糖燉蛋食得。食物方面普通,但係啲服務就真係唔多掂。講真去食野,我覺得服務先係最重要。班樓面都唔知做咩囉,好似得個殼係度行!想落單比紙佢地,舉哂手望到都扮睇唔到咁唔理,我呆咗,我再舉手,等咗成兩分鐘先有人見到過嚟接!落完啦等咗好耐又未到,就問係咪漏單,一個唔覆!問過第二個又係聽完走咗後無覆到!火都嚟埋!離哂譜!!收碟又慢!明明見到我地張

!不倫不類,都唔知呢間野到底係食自助餐放題,定打邊爐!

出面啲生蠔夠大隻,但食落口好多沙
,隻隻都有咁濟
刺身ok。鹵水雞翼唔掂,個咖哩牛腩同薄餅超難食。

甜品好多款,但蛋糕類最差。個魔鬼朱古力蛋糕無朱古力味
!有4個食都話無味,真係無得頂,點整架???

芒果蛋糕唔得
,木糠布甸太甜
,楊枝甘露無味
,椰香蛋白無味
。係得個藍莓同焦糖燉蛋食得。

食物方面普通,但係啲服務就真係唔多掂
。講真去食野,我覺得服務先係最重要。

樓面都唔知做咩囉
,我呆咗,我再舉手,等咗成兩分鐘先有人見到過嚟接
!落完啦等咗好耐又未到,就問係咪漏單,一個唔覆
!問過第二個又係聽完走咗後無覆到
!火都嚟埋
!離哂譜
!!

收碟又慢
!明明見到我地張檯堆滿哂碟都唔執
,係要到我地擺過隔離檯,先有人過嚟收,或者要我地開口先識收。

樓面質素差到咁
,真係唔會再嚟食囉!!
2017-02-03