極度不愉快的晚上,之前都覺得呢間野唔錯又近自己居住地點,所以係咁推薦朋友去食,過左今晚唔會再叫!可以體諒佢人手唔夠,等叫餐都等好耐都唔緊要、冇人執枱唔緊要,到埋單既時候有位職員態度極差,優惠券都係一部電話一張,上一次(只係星期二食過)我冇拎到免費升級飲品個優惠 我問個職員今次係咪可以扣返,佢就一直係度講講講話唔比扣又話我個email果張券會過期,然後佢就問佢老闆,佢老闆都話照比,佢就話唔比扣,仲要del左我另一個email既資料仲要一直講埋一埋廢話態度極度欠佳,我再上個星期同朋友食既時候,我個朋友都係可以直接可以升級杯野飲今次又要搞咁耐最後乜都冇係度浪費我時間 !其實唔係果十幾蚊既問題,係個職員態度既問題,我明白打工做飲食既心情由其今日貴餐廳都忙,但係連基本對客人既態度唔應該係咁囉!本人感到非常生氣😡愈做愈差!我以後都唔會再光顧你地間餐廳同埋唔會再推薦朋友過黎食!
2018-03-09