2017-10-12
之前睇過啲短片介紹過呢間野好多次!一直都好想試,之前係觀塘嘅御前大XX實在好出色,但係今次因為地點係元朗近好多如果都可以同樣質素就會可以經常過嚟食!可惜!可惜!可惜!我又做錯左囉,之前睇過食評跟住中伏過一次係旺角!心諗無理由又係中伏掛?天啊點解又係咁啊?究竟係我要求高定係你食物質素差?我覺得你哋真係要去試吓囉,唔試唔知身體好,唔怕老實同你講我啱啱食完依家沖緊返屋企係廁所度寫緊食評,因為我真係實在忍唔住,又係一次想交叉媽咪嘅食評,垃圾都冇得再垃圾!入嚟仲要熱到仆x,明明有個路端燒喺度都咁鬼熱,成間鋪頭冇人就係因為咁慳返冷氣錢?講下啲刺身先啦,咪鬼玩啦我都唔知點解啲刺身可以冇味道嘅我明明今日冇病冇理由口淡!三文魚甜蝦都係冇味架,之後嗰啲刺身我見到個樣都唔想食呀,所謂嘅帶子刺身我見到笑咗!最正常係鮑魚片刺身囉!我未試過去食放題竟然刺身食咗一兩啖成碟想掉咗佢,不過我想講事實上我真係成碟掉咗上次唔記得提交寫到一半而家繼續寫埋佢所謂主打嘅海鮮哈哈哈真係笑死我啦!扮矜貴嘅大蝦,呢啲正常攞嚟燒都唔會好食啦,寫住話係虎🦐我想問:呢啲真係叫虎🦐?算吧啦啲蜆都叫正常嘅,但係剩係得兩粒囉!之後可以追+嘅所謂清
上次唔記得提交寫到一半而家繼續寫埋佢
所謂主打嘅海鮮
呢啲真係叫虎🦐?算吧啦
啲蜆都叫正常嘅,但係剩係得兩粒囉!之後可以追+嘅所謂清酒蜆,原來係啲on X 9嘅沙蜆,仲要係死嘅真係低能
扇貝係急凍,可以免費再加但係都係急凍仲要再細隻啲!即係嗰啲超級市場一包包嗰啲急凍煮出來都冇味道的扇貝
生蠔原來係街市賣緊$30一斤嘅蠔仔
弱智嘅甲羅燒,唔使講啦自己睇相啦
估唔到今時今日仲有咁多捉字虱嘅食物,生蠔即係豪仔,扇貝其實係急凍嘅,清酒顯佢真係冇講明係乜嘢蜆,佢啱!嗰隻係大size嘅🦐就叫做大🦐
佩服佩服
最恐怖係其他所有食物冇一樣係好食嘅,牛舌橡皮咁難咬開
牛肉鍋咁嘅樣睇到都唔吸引,食落去咪吉野家咁囉算好架啦
壽司都係垃圾,講多都嘥氣
嗰個鐵板茄子沒有味道的,但係買相係呃到人
全程入到去只有一成位有人,之前Facebook同埋好多短片不斷係咁讚你間野…我一嚟到見到門口咁小人我都已經有啲擔心,果然就算做幾多宣傳廣告,只要你係冇料到啲人食過一次就算數!真係奉勸各位如果錢多唔自在想試吓有幾恐怖就快啲book位
就好似一世人總會遇到一個人渣一樣,一世人點都要去試吓一啲,名過於實嘅鋪頭!
你間垃圾現在我真的憤怒了,你問我對食物係咪好有要求我都唔夠膽好肯定咁講,平有平食貴有貴食但係冇理由叫我真係食垃圾!
唔好意思要讚一讚唯一一樣野好,就係佢有Applesomersby就係得咁多冇其他好嘢!如果你可以用到接近$300嘅價錢去飲蘋果洒咁你一定要來挑戰下,自己睇吓啲相啦!
我真係最近先開始寫食評,我先發覺呢度原來好多人對食嘅要求係咁低,我唔明點解呢間野可以咁多好評,佢呢間係我寫咗大概是10幾個食評類別,惡劣指數排緊第一,垃圾,真的假不了