2009-11-03
噚日唔舒服射咗波,咁就晚上接老婆放工,老婆話好耐冇食過Fat Angelo's,就佢意思食吓啦,話哂對上一次食,佢地都未搬,重係亞士厘道嗰邊.九點半去到,睇到Menu寫$268一位任食任飲都幾低,唸都唔唸就入去,入到去就係惡夢既開始頭盤Caesar Salad.........唔夠dresssing,唔夠凍,冇Bacon,得啲Crouton好食,因為夠crispy.6/10分.湯Minestone.多菜夠濃但唔夠熱 7/10分白洒青口好大隻,但冇咩味 4/10 分Seafood Angel Hair in Cream Sauce直情係唔夠汁攪到個粉"滐Tat Tat" 3/10 分Tenderloin五成剛剛好,但唔夠熱 8/10 分講完食物到講服務,哩間野真係冇咩服務可言,有客人食緊啲枱垃圾唔收,淨係收走咗啲枱,啲Waiter行過幾次都係唔理,同埋淨係識數tips.到serve dessert 時個新入行嘅waiter 先問"我收收啲碟好唔好", 大佬呀,哩啲唔使問都使問啦係咪呀. 杯Cappuccino做好又冇人serve..真係火都嚟. 到埋單,叫個經理唸住嚟俾啲意見佢啦,佢
入到去就係惡夢既開始
頭盤Caesar Salad.........
6/10分.
湯Minestone.
多菜夠濃但唔夠熱 7/10分
白洒青口
好大隻,但冇咩味 4/10 分
直情係唔夠汁攪到個粉"滐Tat Tat" 3/10 分
Tenderloin
五成剛剛好,但唔夠熱 8/10 分
講完食物到講服務,哩間野真係冇咩服務可言,
真係火都嚟. 到埋單,叫個經理唸住嚟俾啲意見佢啦,佢嘅態度都好似唔多care咁,
我話後面枱客水都要自己"針" 冇人理,條友仔就覺得我呃佢咁,
"我返去研究吓先",好一句廢話,我好同意Bibendum個篇食評話佢吔連sorry都唔識講句,
我覺得完全係冇招呼.到最後個經理做折俾我,我話唔使,我又唔係專登投訴
去攞箸數嘅人,但佢照折俾我,張單$471,俾咗$500唔找喇,費時俾人係後面講壞話.
總之就冇下次!!!!