2018-08-15
一行3人去食朋友既生日飯,上到去環境ok,都算舒服好坐。我地三個女仔叫一個全牛既盛盒$956,加四隻甲羅燒$128x4,加多份普通既薩摩沙律。野食同飲品落單之後,都要等十五至二十分鐘,以燒肉黎講,上菜速度算慢。拎全牛盛盒黎果陣,男店員全程急口令咁介紹點燒同係牛既咩部份,完全聽唔切。成個牛盛盒,只係得2個部份我地覺得係和牛質素,而每部份得4塊。其他既牛,感覺都好一般,牛味唔出,有啲係醃製過。甲羅燒係最滿意既,而且難得有女店員得閒幫我地燒,之後有同我地影相。跟住就係不滿開始,抽風唔夠,一開始燒,啲煙就開始好攻眼。人手嚴重不足,想加野飲或者換網都勁難搵到人理你同幫你。以呢個價錢,我會期望高啲,而且真係有好多更好既選擇,所以真係無下次。結果我地都係唔算飽咁走,因為唔想再等,加上唔算好食。埋單3個人食物連野飲加一,大約千五六,係唔飽既,呢個價錢值唔值,自己諗。
結果我地都係唔算飽咁走,因為唔想再等,加上唔算好食。