2009-08-06
呢間野你再請我都唔會再去呀!離譜呀!今日同屋企人去食下午茶,叫咗一個乾炒牛河,好多芽菜,河粉極碎,牛肉得4塊咁大把囉,仲要超薄!另外再叫一個豬扒意粉,仲過份,粉又乾又碎,叉都叉唔起,用羹都食到,又冇乜汁仲有一個炒貴刁,粉都係碎嘅,辣都唔辣,粉又粗,同河粉個賣相差唔多不過...個炸豬扒沙律叫做唔錯啦,塊豬扒炸得好香,但個沙律太多汁囉!我地全部人叫熱咖啡,夠熱,但好似有一種燒焦味道,不過唔好以為佢係灰燒咖啡囉,普通咖啡咋呢間紅蜻蜓一個下午茶最少20蚊,平均都要25蚊左右,另外再要加一,即係廿七蚊一個餐啦!喂!好食就話啫,你俾咩個客食先?食完仲要自己出去俾錢!想學人做中高上餐廳你冇份喇!起初樂富開新餐廳諗住:"掂喇,終於有野好食喇!" 但點知好令人失望囉!你咪以為我食一次就屈佢呀,我食咗3次喇,一次比一次差!上一次我屋企人食完個河粉返到屋企肚痾添呀!算~ 今日喺樂富有嘢做先再俾多次機會佢,因為樂富真係冇乜好餐廳俾人選擇,點知.... 真係食到火都嚟!一句講哂:呢間紅蜻蜓已經俾我Black List 咗!係咁!
呢間野你再請我都唔會再去呀!離譜呀!